Onze vaste waarden

de meerwaarde van GBN

Total care op maat

Ieder project is anders en vraagt om een unieke maatoplossing. Dat vergt flexibiliteit, kennis en slagkracht. Dat maken we dagelijks waar. Total care betekent dat we u volledig ontzorgen. Daarop kunt u vertrouwen.

Uw proces, ons proces

We kennen het werkveld van publieke en private opdrachtgevers als geen ander. Onze werkwijze sluit naadloos aan bij die van complexe bouw- en infraprojecten met omgeving gerelateerde belangen. We zijn een volwaardige en betrokken partner. Uw proces is ons proces.

Geïntegreerde ketenoplossing

Onze complete portfolio aan gespecialiseerde kennis, ervaring, capaciteit, locaties, netwerk en werkwijze maakt het mogelijk geïntegreerde ketenoplossingen te realiseren die uw project nog duurzamer en efficiënter maken.

Betrouwbare regie

Materiaalstromen maken een integraal onderdeel uit van het totale proces en tijdsschema. Een strakke regie en goede communicatie maken betere voortgangsbewaking mogelijk en verbeteren de efficiency van het project. Deze regie is bij ons in vertrouwde handen.

Van afval naar grondstof

We streven naar een zo kort mogelijke gesloten kringloop van waardevolle grondstoffen. Afval is daarbij geen eindpunt, maar het begin. Deze focus op recycling en hergebruik geeft ruimte aan innovaties en nieuwe verdienmodellen. Met als resultaat: minder ‘waste’ en meer waarde.

Minimaliseren van transport

We richten onze dienstverlening zodanig in dat transportkosten en belasting voor milieu en omgeving minimaal zijn. We combineren daartoe materiaalstromen en gebruiken of creëren tijdelijke opslaglocaties nabij het project. Of zelfs op het project.

Volledig veilig en gecertificeerd

Bij onze werkzaamheden zijn tijdsdruk, zwaar materieel en gevaarlijke omstandigheden eerder regel dan uitzondering. We willen dat medewerkers veilig kunnen werken. We hanteren uitgebreide eigen veiligheidsprotocollen en procedures. Uiteraard volgen we ook de huisregels van onze opdrachtgevers. Voor alle door ons uit te voeren werkzaamheden beschikken we over de benodigde certificering.

Teamspirit

Ons team beschikt over enorme kennis en ervaring. Die willen we inzetten om niet alleen ‘de dingen goed te doen’, maar samen vooral ‘de goede dingen’ te doen. Voor onze opdrachtgevers, onze planeet en onze mensen. We houden van aanpakken en nieuwe wegen ontdekken. Met als resultaat: steeds opnieuw mooie projecten realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op