19 juli 2023

Welkom op ons terrein!

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel! Om de veiligheid te waarborgen, en de overlast voor de omwonende te beperken hebben wij verkeersborden voor op de locatie ontworpen en deze geplaatst.

Met deze borden willen we overlast door (te) snel rijdende vrachtwagens door Budel-Dorplein verminderen en op het terrein zelf door de 15 km/u te handhaven, stofvorming voorkomen. Daarnaast vragen we hiermee aandacht voor veiligheid voor chauffeurs, werknemers en omgeving. Een blije buur is een goede buur!

Bij Grondbank Budel kunt u terecht voor de inname van al uw herbruikbare grond tot en met klasse industrie. Ook nemen wij (gedroogde) baggerspecie in tot en met klasse industrie.

Is de partij op locatie van herkomst niet te kwalificeren volgens het besluit Bodemkwaliteit? Moet u de partij met spoed afzetten? Ook dan bent u bij Grondbank Budel aan het juiste adres. Voor de kleinere partijen met klasse AW2000, klasse wonen en/of klasse industrie hebben wij een Tijdelijke Opslag Plaats (TOP) ingericht.

U bespaart tijd door de directe afzetmogelijkheid en geld door de lage onderzoekskosten. Keuring op uw project is niet langer noodzakelijk. Bij Grondbank Budel sorteren we de verschillende grondkwaliteiten en optimaliseren we hergebruik van de partijen grond.

Grondbank Budel is een samenwerking tussen GBN Groep en Van Boekel Groep.

Grondbank Budel is gecertificeerd en erkend volgens BRL 9335-1.