03 oktober 2023

Team GBN Advies breidt uit!

GBN advies begeleidt overheden en bedrijven met de transitie van een lineaire economie naar een circulaire economie. Het vaststellen en realiseren van circulaire doelstellingen, overzicht houden en inzicht geven, en vervolgens doen…daar staan onze ketenregisseurs voor.

Met trots kunnen wij melden dat onze ketenregisseurs het steeds drukker krijgen. Dit betekent dat de transitie van een lineaire naar circulaire economie op volle toeren draait. Daarom zijn er deze maand niet één maar twee nieuwe medewerkers gestart om het team GBN Advies te versterken!!

Romy Rohmer is het team van GBN Advies komen versterken als “Adviseur Circulariteit”. Romy is 31 jaar en komt uit Amsterdam. Ze is net terug van een sabbatical jaar waarin zij een rondreis heeft gemaakt door zuidelijk en oostelijk Afrika. Helemaal opgeladen dus om te knallen bij GBN! De achtergrond van Romy is bedrijfskunde en internationale ontwikkeling en ze heeft veel ervaring opgedaan in de praktijk als duurzaamheidsadviseur bij een woningcorporatie. Romy: “Ik ben erg enthousiast om mijn kennis en ervaring nu in te zetten bij GBN Advies en de transitie naar een circulaire economie te realiseren!”.

Mariia Troian is een vrouw van de wereld!  Ze is een 29-jarige Oekraïense die in Nederland woont. Haar passie voor circulariteit en duurzaamheid is gevoed in China. Daar werd zij geconfronteerd met luchtvervuiling en dit inspireerde haar om duurzame energie te gaan studeren in Groningen. Mariia heeft veel ervaring op het gebied van waterstof, duurzame initiatieven in industrie en circulaire grondstoffenbeheer. Mariia: “Ik kijk er naar uit om binnen GBN als circulair adviseur mijn expertise op het gebied van duurzaamheid en circulariteit in te zetten. “

Romy en Mariia, welkom bij team GBN!