28 maart 2024

Spinners in het web!

Martijn in ’t Veld (GBN manager Advies ) en Romy Rohmer (GBN adviseur) zijn de nieuwe spinners voor Cirkelstad Harderwijk en Zwolle.

Cirkelstad is een beweging die ontstaan is tussen publieke én private ondernemers die op zoek waren naar (circulaire) oplossingen.  Cirkelstad faciliteert publieke en private koplopers in de regio door een bestuurlijk en operationeel netwerk te verbinden .

Bij Cirkelstad zien ze de gebouwde omgeving  als een enorme mijn. Vol met materialen die niet op de afvalberg hoeven te verdwijnen, omdat ze van waarde blijven door bij onderhoud, renovatie of sloop de materialen terug te brengen in kringloop. Dit klinkt ons bij GBN Groep natuurlijk als muziek in de oren!

Sinds begin 2024 zijn Martijn en Romy aangesteld als “spinner” voor de Cirkelstad Harderwijk én Zwolle.  Spinners verbinden partners, zijn aanjagers in (circulaire) initiatieven en zorgen dat kennis en ervaring vergroot en geborgd worden. Dit is Martijn en Romy op het lijf geschreven. De komende periode gaan zij aan de slag met het organiseren van inhoudelijke evenementen over circulair bouwen en gaan ze met partners aan de slag in diverse circulaire projecten.

Wil je meer informatie hierover? Neem dan gerust contact op met Martijn in ’t Veld via m.intveld@gbn.nl of 06 21 22 08 12