25 april 2023

Ik ben GBN | Thomas Stroes

Stel je zelf even voor

Thomas Stroes, 25 jaar, samenwonend in Eindhoven. Sinds januari ben ik aangehaakt als business developer bij GBN groep.

Hoe maak jij impact

Mijn ervaring en achtergrond op het snijvlak van duurzaamheid, business en techniek geven mij een brede achtergrondkennis die ik graag inzet binnen GBN om nieuwe initiatieven en projecten van de grond te krijgen. Ik houd van innovatieve projecten die in het begin van de ontwikkelingsfase zitten. Hierbij is het zaak is om zo snel mogelijk dingen voor elkaar te krijgen met vaak gelimiteerde informatie. Door samen met een team van verschillende experts aan de slag te gaan, is het mogelijk om veel onzekerheid te verminderen. Zeker op het gebied van circulariteit en duurzaamheid is er nog genoeg te innoveren en hier houd ik me dan ook graag mee bezig binnen GBN.

Wat hoop je te bereiken

Ik hoop binnen deze functie bij te dragen aan het opzetten van nieuwe activiteiten voor GBN. GBN wil graag problemen oplossen door afvalstromen circulair te maken. Deze brede blik maakt het mogelijk om problemen te spotten en deze gewoon praktisch te gaan oplossen. Het lijkt me mooi om hier vanuit mijn expertise aan bij te kunnen dragen.

Waar krijg jij energie van

Ik krijg er energie van om met een team van gemotiveerde mensen aan complexe vraagstukken te werken. Als er echt het gevoel is van we gaan dit samen fixen en de voortgang is duidelijk zichtbaar.

Wat heb jij op je bucket list staan?

Een lange reis (4maanden) maken naar Zuid-Amerika of Azië is nog wel iets wat ik in de komende 5 jaar een keer wil doen.

Wat maakt werken bij GBN Groep zo leuk?

De brede inhoud van de projecten maakt het werken bij GBN voor mij leuk. Dat je samen met experts uit, een voor mij weer nieuwe industrie, samen kunt denken over oplossingen die bijdragen aan de transitie naar een circulaire economie.