08 november 2021

Gezocht: Stagiaire

Wil jij een steentje bijdragen aan de transitie naar een circulaire economie? En ben jij binnenkort op zoek naar een stage?

Goed nieuws, bij GBN Groep hebben wij ruimte voor een stagiair! Het betreft een meewerkstage voor 32-40 uur per week, waarbij je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht.

Ons team en jouw takenpakket

Je komt terecht in het GBN Advies team met Harry, Martijn en Bente. Zij begeleiden overheden en bedrijven met de transitie naar een circulaire economie. In de projecten die zij uitvoeren oogsten zij materialen met een restwaarde: van zonnepanelen tot wc’s. Deze tweedehandsjes bieden zij vervolgens online aan op o.a. Insert en Marktplaats. Nu is de wens om de effectiviteit van deze verschillende afzetkanalen te toetsen voor allerlei materialen. In het uitvoeren van dit onderzoek kan jij een grote rol spelen! Nieuwsgierig? Wij vertellen je graag meer.

Join our team!

Er is veel te doen én veel te leren. Ook zijn wij als collega’s altijd dichtbij om jouw vragen te beantwoorden en te sparren over dit innovatieve vak! Heb je interesse? Neem dan contact op met Martijn via 06 21 22 08 12 of advies@gbn.nl.

We komen graag met je in contact om het over jou en jouw leerwensen te hebben.