16 februari 2023

GBN maakt kunstgras circulair!

End-of-Life (EoL) kunstgrasmatten op een verantwoorde, transparante en circulaire manier recyclen… GBN Artificial Grass Recycling (AGR) recycling doet het sinds 2020!

In Amsterdam staat de enige up-and-running verwerkingsfaciliteit van Nederland. Met certificeringen van gerenommeerde instituten als KIWA en SAPKA biedt GBN AGR volledige garantie, transparantie en zet de benchmark voor circulaire verwerking van EoL kunstgrasmatten en een consistent aanbod van hoogwaardige, circulaire grondstoffen.

Het circulaire proces stopt niet met alleen de recycling van EoL kunstgrasmatten…dit is pas het begin. Om de levensduur van kunstgrasmatten echt te verlengen, dragen wij er ook zorg voor dat onze hoogwaardige, circulaire grondstoffen op verantwoorde manier worden ingezet in de markt.

In binnen én buitenland werken wij aan mooie projecten waar het door ons vervaardigde circulaire zand, circulaire SBR rubbergranulaat en Recycled Turf Agglomerate (RTA) wordt toegepast. Hierdoor sluiten wij de keten en maken we het verschil. Een circulaire economie creëer je samen!

GBN AGR is hét bewijs, dat door middel van een innovatieve en circulaire denkwijze, je binnen een korte periode een circulaire value case kan bouwen.

Wilt u meer informatie over ons proces of onze circulaire grondstoffen? Neem dan contact op met Menco Wierda. Hij helpt u graag verder!