16 februari 2023

GBN maakt grond en grondstromen circulair!

GBN Groep, een One-stop-shop voor circulaire grond en bouwstoffen! Wat voor de één als ‘afval’ wordt gezien tijdens het ontgraven van een parkeergarage, is voor de ander een ‘grondstof’ in een toepassing bij het ophogen van zijn (landbouw)perceel. Vraag en aanbod samen brengen met circulaire oplossingen, dat vinden wij bij GBN een geweldige uitdaging!

De complexe markt van grondstromen vraagt om specifieke kennis, een volwaardige certificering en een goed netwerk van project- en verwerkingslocatie. GBN combineert al deze elementen en neemt desgewenst ook de regie en communicatie uit handen.

Wanneer grondstromen of industriële reststoffen niet in aanmerking komen voor direct hoogwaardig gebruik, dan kunnen deze geïmmobiliseerd worden tot een kwalitatieve circulaire bouwstof onder de productnaam Vandolith®. Dit product is uitstekend geschikt als funderings- en ophoogmateriaal.

Zo krijgen ook deze reststoffen een nieuw circulair leven!

Wilt u informatie over onze one-stop-shop voor circulaire grond en bouwstoffen? Neem dan contact op met één van onze managers Martin JorritsmaBerrie KleinMichael Warmenhoven of Tony Smits. Zij helpen u graag verder!