03 oktober 2023

GBN Grondstromen coördinatie; Al 25 jaar een vaste waarde!

Uw en onze circulaire doelstellingen realiseren door het delen van kennis én samen impact te maken…daar worden wij enthousiast van!

Wij sluiten traditionele productieketens door het samenbrengen van vraag en aanbod én door het produceren van circulaire grond- en bouwstoffen. Zo houden we de beschikking over volwaardige grondstoffen. Bij de productie van deze volwaardige grondstoffen hebben we veel expertise ontwikkeld. Daarnaast hebben we ruime ervaring opgedaan met de realisatie van projecten. Deze expertise en ervaring combineren we al 25 jaar met onze kennis op het gebied van wet- en regelgeving. In grondstromenadvies en -coördinatie in de ontwerp-, voorbereiding- én realisatiefase van projecten. Zowel binnen als buiten GBN. We hebben bij GBN een kwart eeuw expertise op het gebied van grondstromen om te delen.

Bij het ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van projecten is maximaal inzicht benodigd in grond en grondstoffen (zowel in- als uitgaand). Daarnaast is de circulaire waarde en de mate van hergebruik van essentieel belang voor de maakbaarheid van deze projecten. Onze grondstromencoördinatoren staan beschikbaar om u daarin te adviseren, zowel in de ontwerp als realisatiefase. Wij zullen u voorzien van een passend grondstromenadvies en kunnen het gehele grondstromenbeheer en -coördinatie voor u verzorgen.

Voor meer informatie en/of het onderzoeken van onze mogelijkheden in uw projecten kunt u contact opnemen met Martin Jorritsma m.jorritsma@gbn.nl of 06 51 95 00 43.