14 mei 2024

GBN Groeit!

Deze maand mogen wij maar liefst 5(!) nieuwe GBN’ers verwelkomen in ons team.

Zij stellen zich graag kort voor.

Auk de Haas, projectmedewerker

Hallo ik ben Auk de Haas.
Na mijn studie Aardwetenschappen en twee jaar Antea Group ga ik bij nu GBN aan de slag.

Mijn focus zal liggen op projectrealisatie, waarbij ik mij ga inzetten voor circulariteit en hoogwaardig hergebruik.

Het mooie aan GBN vind ik dat het een kleine groep is die een grote duurzame impact maakt.

In mijn vrije tijd speel ik basgitaar in de band Two Cub, en speel ik waterpolo.

Bas Verheul, Projectleider

Ik ben Bas Verheul en terug van weg geweest! Ik heb een klein uitstapje gedaan naar Grond- en Reststoffenbank Zuid-Nederland BV maar naar 16 maanden ben ik weer terug bij GBN Groep. De hoofdreden hiervoor is dat ik de grote diversiteit aan werkzaamheden die GBN te bieden heeft, de collega’s en de GBN sfeer enorm miste. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om terug te keren naar het gezellige GBN team.

Ik bekleed wederom de functie projectleider met de voor mij zeer bekende locaties Hattem, Regio Oost, België en daar waar ik kan ondersteunen. Tevens zal ik uitkijken naar eventuele nieuwe locaties voor de verwerking van grond en bouwstoffen.

Ik kom officieel uit Gelderland maar beheers de beste Brabantse technieken dus voor een hapje en een drankje en de oergezellige Brabantse mentaliteit en circulariteit moet je gewoon bij Bas zijn!

Ik ben alweer 4 jaar getrouwd met Janneke, ook hier weten de meeste van GBN wel weer een fantastisch verhaal van, en heb twee jongens op de wereld gezet. Leuke pubers (mag je volgens Kluun niet zeggen!) waar ik mijn handen vol aan heb.

Mijn grootste hobby is plaatjes draaien, hier was ik door omstandigheden een paar jaar mee gestopt maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus heb ik deze hobby weer opgepakt!

Ik heb enorm veel zin en energie om de draad weer op te pakken zodat we een goede impact kunnen maken.

Dirk Schot, commercieel medewerker binnendienst

Sinds een paar weken ben ik werkzaam bij GBN. Ik vind duurzaamheid en het klimaat erg belangrijk. De innovatieve aanpak die GBN heeft op het hergebruiken van grond en reststromen sprak me erg aan. Ook het vooruitzicht van de Climate Classic hielp om me over de streep te trekken 😊. Ik zal me bij GBN gaan richten op het duurzaam toepassen van grondstromen. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn collega’s impact te maken.

Freek van der Pluijm, senior adviseur

GBN Advies heeft de afgelopen jaren een product genaamd de Circulaire Grondstoffen Corridor ontwikkeld. De Circulaire Grondstoffen Corridor is een aanpak om ketensamenwerking te organiseren op het hergebruik van product- en materiaalstromen. We starten samen met een gemeente een netwerk van bouwpartners. We zorgen dat dit netwerk met elkaar circulair gaat bouwen en materialen en producten gaat hergebruiken. Vanuit mijn achtergrond in de duurzaamheid als strategisch adviseur en facilitator wil ik graag mijn bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling hiervan. Ik woon samen met mijn vrouw en dochter aan de rand van Utrecht en ben als het even kan in mijn vrije tijd in de natuur te vinden.

Luna Arnold, Junior adviseur

Mijn naam is Luna Arnold, ik ben 27 jaar en sta op het punt om te verhuizen naar een nieuwe woning in Aalsmeer. Onlangs ben ik gestart bij GBN advies om hier de rol van junior adviseur duurzaamheid te vervullen. Deze functie sluit volledig aan op mijn opleiding ‘Built Environment’, waarbij ik ben afgestudeerd in de specialisatie circulaire stedenbouw. Deze baan is voor mij extra bijzonder omdat ik voor het eerst mag werken binnen de sector waarvoor ik heb gestudeerd. Ik ben ontzettend verheugd dat ik een werkplek heb gevonden waar ik mijn passie voor circulariteit kan combineren met de gezamenlijke missie om elke materiaalkringloop sluitend te maken!

Auk, Bas, Dirk, Freek en Luna. Welkom bij Team GBN en heel veel werkplezier!