16 februari 2023

GBN geeft advies

Als impactorganisatie werken wij dagelijks aan het veranderen van de traditionele markt en het realiseren van een circulaire economie.
Het uitbannen van Earth Overshootday, afval, end-of-life materialen recyclen tot nieuwe hoogwaardige grondstoffen én het innovatief hergebruiken van bestaande grondstoffen…bij GBN Groep zijn wij hier expert in. Één voor één materiaalstromen circulair maken, dat is onze missie!

Onze ketenregisseurs geven circulaire adviezen en helpen bedrijven en overheden in de transitie van traditioneel werken en denken naar een circulaire visie en werkwijze. Vanuit onze circulaire praktijk zetten zij vooral in op het realiseren van de circulaire werkelijkheid door de vertaalslag te maken van plannen naar actie. Zij begeleiden klanten bij het ontwikkelen van concrete plannen op het gebied van circulariteit.

Wilt u ook graag de transitie maken naar circulair werken en uw bijdrage leveren aan het uitbannen van Earth Overshoot day? Neem dan contact op met Harry Hofman of Martijn in ’t Veld