04 februari 2021

GBB Grondbank Budel vof

Het aanbrengen van de leeflaag na de sanering van het voormalige zinkassen-terrein in Budel gaat alweer zijn vierde jaar in voor GBB. De leeflaag met maximaal klasse industrie wordt minimaal 1 meter dik aangebracht op dit 125 Ha grote terrein waarna dit door de eigenaar opnieuw ontwikkeld kan worden

We kunnen terugkijken op een mooi jaar met voldoende leveranties en prettige samenwerking met onze relaties en partners. De ontwikkelingen op deze locatie hebben niet stilgestaan en we zijn er klaar voor om ook de komende jaren uw grondstromen te accepteren.

In onze plannen voor 2021 is onder andere de aanleg van een weegbrug opgenomen. Voordeel van een eigen weegvoorziening is dat u direct inzicht heeft in uw gegevens en dat we met deze ontwikkeling papierloos rijden mogelijk maken. Vanuit onze circulaire gedachte willen wij zo min mogelijk overbodige grondstoffen gebruiken en rijden met een digitale begeleidingsbrief past in deze visie.

Wij houden u op de hoogte van deze ontwikkeling en wanneer we de overgang van papier naar digitaal gaan maken.

Ook onze TOP ter plekke willen we onder de aandacht brengen; heeft u geen tijd om (kleinere) partijen op uw werk te keuren of komt er slechts een kleine stroom grond vrij? Op onze Tijdelijke Opslagplaats hebben wij plek voor deze partijen. Wij werken daar onder de BRL 9335-1 van GBN Groep BV en kunnen de gronden samenvoegen en uitkeuren op basis van uw indicatieve gegevens.

De laatste grondstroom die we nu onder uw aandacht willen brengen zijn zanderige baggerstromen. GBB heeft de mogelijkheid deze in te nemen mits deze voldoen aan maximaal klasse industrie. De PFAS-gehaltes dienen te voldoen aan het THK voor toepassen op landbodem. Dit kan voor u voordelen hebben. Neemt u gerust contact met ons op als u hierover meer informatie wenst.

Kortom; grote of kleine partijen, natte of droge stromen; GBB Grondbank Budel VOF heeft mogelijkheden om deze te verwerken.

Neemt u gerust contact op met Danielle Schols indien u meer wenst te weten over deze locatie.