08 november 2021

Even voorstellen….

Sinds Oktober 2021 versterk Bente Kamp het GBN Advies team in de functie ‘Junior Adviseur’. Bente heeft recent haar studie Civiele Techniek aan de TU Delft afgerond met een afstudeeronderzoek naar het hergebruik van bestaande betonnen elementen. Deze circulaire kennis brengt zij graag in de praktijk! In haar vrije tijd heeft Bente groene vingers en houdt ze ervan om te bakken of om een stuk (hard) te lopen.

 

GBN Advies begeleidt bedrijven en overheden met de transitie naar een circulaire (bouw)economie. “Doen!” staat bij ons centraal. Wij zijn pragmatisten die plannen maken en de verantwoordelijkheid nemen voor de uitvoering daarvan. GBN Advies voert consultancyopdrachten uit (strategisch advies, project-/programma management en ketenregie) en kan worden ingezet voor detachering.

Wilt u kennis maken met het GBN Advies team (Harry Hofman, Martijn in ’t Veld of Bente Kamp)? Of meer informatie over bijvoorbeeld circulaire sloopprojecten, circulaire gronstoffencorridors of duurzame gebiedsontwikkeling?

Neem dan contact op met GBN Advies via advies@gbn.nl