20 maart 2023

C2CA Technology kondigt twee belangrijke ontwikkelingen aan!

We delen graag twee belangrijke ontwikkelingen  over ons portfoliobedrijf C2CA Technology B.V., het bedrijf dat een unieke technologie heeft ontwikkeld om beton volledig te recyclen:

  1. Thomas Petithuguenin treedt toe tot C2CA als nieuwe CEO en
  2. Chrysalix Venture Capital kondigde een nieuwe investering in C2CA aan.

“We zijn erg blij met de toetreding van Thomas tot C2CA en de investering van Chrysalix. Hun strategische kennis, netwerk van toonaangevende bedrijven en financiële steun geven C2CA de kracht om te versnellen. Dat geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst!” aldus Eric van Roekel, CEO bij GBN Groep en lid van de raad van bestuur van C2CA Technology B.V.

C2CA is een spin-off bedrijf van de TU Delft en GBN Groep. Het bedrijf is opgericht in 2016, gebaseerd op veelbelovende technologie die is ontwikkeld door de TU Delft Civiele Techniek en Geowetenschappen met ondersteuning van het GBN team.

GBN is er trots op deel uit te maken van de ontwikkeling en vooruitgang van deze technologie.

Wij geloven in het delen van kennis, samenwerken en elkaar beter maken…. zo maak je impact en verander je de toekomst! C2CA Technology is hiervan het bewijs en zal de toekomst van betonrecycling veranderen en daardoor een belangrijke rol spelen bij het creëren van een circulaire economie.

Alleen al in Nederland kan 13 miljoen ton beton worden gerecycled, waarmee 161 kiloton CO2 kan worden bespaard. De nieuwe investering maakt het mogelijk om 100% circulaire betonrecycling op te schalen in binnen- en buitenland.

Kijk voor meer informatie op de C2CA website