04 juni 2019

Bestemming: Vlissingen

Met het prachtige zomer weer van de afgelopen periode is het een gezellig drukte aan de Zeeuwse kust. Maar nu niet alleen met toeristen en dagjes mensen. Via de Westerschelde varen de schepen van GBN af en aan om grond te vervoeren vanaf Brussel naar Vlissingen.

In opdracht van KWS levert GBN de afdekgrond wat voldoet aan de eisen voor de directie toepassing op de folie-constructie van de eindafdekking voor de definitieve inrichting van Stortplaats Noord en Midden Zeeland.

Om de aan- en afvoer tussen Nederland en België te kunnen realiseren heeft GBN zich gespecialiseerd in de import en export van grond en bouwstoffen. GBN verzorgt het hele traject van administratieve handeling van de EVOA tot aan het scheeptransport voor de wal. Met het grensoverschrijdend transporteren van grondstromen tussen België en Nederland kan GBN in spelen op tussen fluctuerende vraag en aanbod in Nederland en Vlaanderen.

Wilt u meer informatie over onze grensoverschrijdende transporten? Neem dan contact op met Menco Wierda op telefoonnummer 06 22 48 98 68 of via m.wierda@gbn.nl