Wie durfden in 2019 hun hoofd boven het groene maaiveld uit te steken? NWST nomineerde de elf dapperste en innovatiefste mannen en vrouwen uit de groene sector, van CEO tot wethouder.

Wij zijn trots dat Eric van Roekel, Directeur GBN Groep, één van de genomineerde is om ‘Greenfluencer 2019’ te worden. 2019 was het jaar waarin GBN Artificial Grass Recycling (AGR) werd opgericht.  Met de komst van GBN AGR is er in Nederland weer een mogelijkheid om kunstgras schoon, veilig en circulair te verwerken. In het voorjaar van 2020 wordt de eerste circulaire verwerkingsfabriek voor end-of-life-kunstgras in Amsterdam geopend.

Het panel van NWST heeft Eric van Roekel genomineerd als 1 van de 11 ‘gekken’ die niet het hoofd laag hielden,  tegen de richting in zwommen en de groensector een stem en kleur gaven. En waarom elf, vraagt u? Elf is het gekkengetal, het is één minder dan twaalf, het getal van perfectie. Vooroplopen gaat zelden perfect; een gezonde portie lef is hierbij hoognodig.

Eric van Roekel – redder van kunstgrassector met zijn recyclingbedrijf. Eric van Roekel bracht verlichting als directeur GBN AGR. GBN AGR nam in 2019 het complete proces van kunstgrasrecycling op zich. De kunstgrassector kan weer opgelucht ademhalen.”

Stemmen kan hier tot 13 Januari 2020!

Lees hier het hele artikel van Stad & Groen