Werken tijdens de Coronacrisis….. we proberen er met zijn allen het beste van te maken!

Aan het begin van 2020 is het Strukton Civiel Startup & Innovation Centre (SCSIC) gestart. GBN groep is hier onderdeel van en SCSIC is ook fysiek ondergebracht in het GBN hoofdkantoor in Utrecht. GBN heeft een innovatieve cultuur dus dit was een perfecte match! Eric van Roekel is aan het SCSIC verbonden als directeur en Harry Hofman als Innovatiemanager.

De afgelopen weken ervaren wij allemaal een nieuwe manier van werken. Veel vanuit huis en afspraken gaan via Skype of telefonisch dus de reistijden vallen weg. Om elkaar te blijven inspireren met positieve energie heeft SCSIC, onder leiding van Annemarie Boereboom (New Business Development manager), de ’30 day innovation challenge’ gelanceerd voor alle medewerkers van Strukton en de deelbedrijven. 30 dagen lang worden er nieuwe innovaties ontwikkeld in maximaal 30 minuten per dag. Van reistijd maken we innovatietijd! Met bijna 150 gemotiveerde deelnemers gaan wij de komende 30 dagen aan de slag!

Wij hopen met dit initiatief, een innovatieve en positieve draai te geven aan de ruimtelijke beperkingen die ons nu zijn opgelegd, en dat we samen onbeperkt de ruimte nemen om buiten de kaders te denken. Innoveren kun je leren!