GBN heeft met succes de renovatie van de Golfbaan Amsterdam Old Course (AOC) afgerond!

In het najaar van 2012 zijn GBN en het AOC, samen met alle partners, begonnen met de renovatie van de 9 holes baan.  Het AOC is één van de oudste golfbanen van Nederland. Het terrein is gesitueerd in een polder op een veenbodem. Hierdoor lag de baan ten opzichte van de grondwaterspiegel in de omgeving zeer laag, met als gevolg een groot gedeelte van het jaar slecht bespeelbare holes. De afgelopen jaren heeft GBN in vier fases het veen ontgraven en grond teruggebracht. De holes zijn conform een nieuw ontwerp aangelegd. De nieuwe holes zijn nu het hele jaar rond bespeelpaar voor golfers.

De 3 holes die in fase 4 zijn gerenoveerd zijn nu ingezaaid met gras en de banen worden goed onderhouden om het gras optimaal te laten groeien. De natuur is nu aan slag! Vanaf september 2018 worden de eerste ballen afgeslagen op de uitdagende en compleet vernieuwde baan!

GBN heeft met veel trots aan dit mooie project gewerkt. Speciale dank aan AOC, Frank Pont, JdB Groep en alle andere samenwerkingspartners voor de totstandkoming van dit project!