GBN Groep heeft op dit moment teelgrond beschikbaar!

Geheel in lijn met onze circulaire doelstellingen is ook teelgrond is een circulair product, geproduceerd vanuit secundaire grondstromen. teelgrond bestaat uit een ideale mix van minerale delen met organische bestanddelen. Door onze wijze van samenstellen is het product vrij van bodemvreemde bestanddelen en voldoet aan de eisen voor schone grond (klasse Achtergrondwaarde).

Teelgrond wordt geleverd onder NL-BSB productcertificaat, het betreft onder de BRL 9335-4 samengestelde, gezeefde teelgrond/teelaarde. Tevens voldoet ons product aan de eisen voor teelgrond zoals gesteld in de RAW 2015, hoofdstuk 51.06, met een gemiddeld organische stofgehalte tussen 5 en 7 %. Het product is hierdoor uitermate geschikt voor toepassingen in plantsoenen, gazons, speel- en ligweiden, grasvelden en bermen

Interesse ? Teelgrond is uit voorraad leverbaar vanaf onze TOP locaties te Duivendrecht en Roosendaal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martin Jorritsma op telefoonnummer 06 51 95 00 43 of via m.jorritsma@gbn.nl.