Op woensdag 16 september 2020 staat GBN Artificial Grass Recycling (AGR) op de ‘Nationale Sportvakbeurs on tour’ In Zwolle.

GBN AGR is op deze ‘Covid-19 proof’ beurs te vinden in stand 3.25. Op deze dag vertellen wij u graag alles over onze visie op kunstgrasrecycling, laten we graag onze circulaire grondstoffen aan u zien en informeren wij u over de plannen van de toekomst!

Bij de vorige editie van de Nationale sportvakbeurs Gorinchem, in November 2019 stonden wij daar met onze grootste plannen. Kunstgras volledig circulair verwerken. Fabriek en installaties vanaf de grond opbouwen binnen één jaar. Een volledig vergunde locatie hebben en de keten sluiten. Circulaire grondstoffen produceren en verwerken in producten. Veel bezoekers waren enthousiast over onze plannen, maar er waren ook mensen sceptisch….gaat dit wel lukken? Is dit haalbaar binnen één jaar? Is de kwaliteit gewaarborgd?  Met grote trots kunnen wij volmondig zeggen ‘We did it ‘!!

Ben jij nieuwsgierig hoe GBN AGR van idee naar werkelijkheid is gegaan binnen één jaar? Hoe de machines nu op volle toeren draaien en wij gecertificeerde circulaire grondstoffen leveren en wat daar van geproduceerd wordt?

Eric van Roekel, directeur GBN Groep,  neemt u tijdens de kennissessie ‘ Van oud kunstgras naar circulaire grondstof….hoe, waarom en wat! ‘ graag mee in het proces van GBN AGR.

De kennissessie wordt gehouden in de ‘IJsselbar’ vanaf 13:30 uur tot 14:30 uur.

Zien wij jou daar? Gratis toegangskaarten zijn verkrijgbaar via  https://nationalesportvakbeurs.nl/

Tot 16 september!