Vlakbij Utrecht Centraal, nabij de voormalige Knoopkazerne verrijst een circulair horeca en vergaderpaviljoen. Het paviljoen komt er 15 jaar + 1 dag te staan en wordt dan gedemonteerd en kan elders worden neergezet. Het is volledig remontabel, modulair en op basis van hergebruik ontworpen, zodat dit ook mogelijk is. De betrokken partijen voor de gezamenlijke ontwikkeling, bouw en exploitatie zijn Strukton, Ballast Nedam, Facilicom en Albron. Voor meer info over The Green House: www.thegreenhouserestaurant.nl

Het paviljoen zelf wordt gebouwd met zo veel mogelijk circulaire materialen. Als regisseur van circulaire grondstoffen is GBN Groep gevraagd een aantal circulaire materialen te leveren. Zo leveren we straatstenen aan het paviljoen die tot voor kort in de kade van Tiel als verlengstuk van het centrum lagen.

Als regisseur circulaire grondstoffen maakt GBN Groep een match tussen het aanbod van circulaire producten en de vraag daarna. We betrekken de materialen uit panden die we circulair slopen of helpen de klanten elders zoeken in ons netwerk met circulaire grondstoffen.

The Green house Utrecht

The Green house Utrecht