Langzaam aan komt Nederland uit de intelligente lockdown. We mogen weer naar terrassen, een film kijken in de bioscoop is weer een optie én we mogen wijs op reis!

Bij GBN Groep hebben wij tijdens de gehele intelligente  lockdown op volle toeren door gedraaid. Thuis werken, online meetings en projectlocaties draaiende houden….het ging allemaal ‘gewoon’ door.

Nu er vanuit het kabinet steeds meer versoepelingen komen, gaan wij bij GBN Groep ook weer meer real-life overleggen en zullen wij meer op kantoor aanwezig zijn. Want eerlijk is eerlijk, de laatste maanden hebben wij allemaal geleerd dat thuis werken erg productief, fijn en effectief kan zijn, maar er gaat niets boven contact met je collega’s en klanten. Even weer het weekend doornemen bij het koffiezetapparaat, een kantoorgrap op zijn tijd en elkaar in de ogen kijken en zien hoe het met iemand gaat.

Hoe gaat GBN om met de 1,5 meter samenleving ? GBN blijft, zoals u van ons gewend bent, op de gebruikelijke manieren en via de gebruikelijke kanalen bereikbaar.  Het GBN kantoor en de projectlocaties zijn zo ingericht dat u ten alle tijden 1,5 meter afstand kan houden van de GBN medewerkers. Er zijn met geel/zwart lint looproutes gemaakt en verspreid over de kantoren staan hygiënische middelen om handen en voorwerpen te reinigen.

Bij een vergadering bij GBN Groep zullen wij er zorg voor dragen dat u in een ruimte zit waarbij altijd de 1,5 meter gewaarborgd kan worden en die van te voren is gereinigd.

Wij willen jullie bedanken voor de afgelopen maanden! Ook dankzij onze klanten en partners konden wij op volle toeren door draaien! Door overleggen online te doen, flexibel te zijn in tijden waarop overleggen plaatsvonden en meewerken aan de veiligheidsvoorschriften.

Samen sterk tegen corona!