Zojuist heeft de prijs uitreiking plaats gevonden van de Innovation Award op de Infra Relatiedagen Hardenberg 2019.

De organisatie van de Infra Relatiedagen Hardenberg 2019 reikt de prijs uit aan de meest innovatieve producten die op de beurs staan. De innovaties zijn gedurende de beurs beoordeeld door een vakjury en door de bezoekers. De innovaties waren te bekijken d.m.v. het bewandelen van de innovatieroute en vervolgens kon er een stem uitgebracht worden.

Circuton was één van de 16 genomineerde innovaties. Circuton is 100 % gerecycled beton wat geproduceerd wordt in ’s werelds eerste mobiele fabriek. Daarmee kan gebroken betonpuin on site volledig worden verwerkt tot circugrind, circuzand en circument, dat vervolgens weer kan worden ingezet voor de productie van nieuw beton. Met deze techniek kan de (beton)materiaalkringloop in de bouw volledig worden gesloten. Het is een prachtige stap naar een circulaire economie en een duurzame wereld.

C2CA Technology, een bedrijf van GBN en TU Delft, heeft met haar innovatie ‘Circuton’ de 3e prijs gewonnen! Wij zijn hier erg trots op, wij willen de bezoekers en de vakjury bedanken voor het vertrouwen in onze innovatie!