Projectcoördinator

Projectcoördinator

Heb jij ruime ervaring als werkvoorbereider en ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Ben jij commercieel ingesteld en durf jij verantwoordelijkheid te nemen? Als projectcoördinator bij GBN heb je een veelzijdige en afwisselende functie waarbij jij verantwoordelijk bent voor de voorbereiding, uitvoering en afronding van onze mooie projecten met de focus op duurzaamheid en circulariteit.

Als team beschikken we over enorme kennis en ervaring. Dat willen we inzetten om niet alleen ‘de dingen goed te doen’, maar samen vooral ‘de goede dingen’ te doen. Voor onze opdrachtgever, onze planeet en onze mensen. We houden van aanpakken en nieuwe wegen ontdekken. Met als resultaat: steeds opnieuw mooie projecten realiseren. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Dit ga je doen

Eén ding is zeker, als je van afwisseling houdt, dan zit je goed als projectcoördinator bij GBN, want iedere dag is anders. Zo houd je je het ene moment bezig met de planning, het volgende moment zit je in overleg met de opdrachtgever. Wat wel hetzelfde is: jij bent dé expert en de verbindende factor binnen onze projecten. Jij draagt er zorg voor dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid. Als aanspreekpunt voor de projectleider en de uitvoerder zorg jij ervoor dat iedereen aan de slag kan en blijft. Ook zie je erop toe dat het werk conform het contract wordt uitgevoerd. Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken en het bijsturen van onze projecten. Denk hierbij aan werk- en keuringsplannen, het opstellen van afwijkingen en meer- en minderwerkopstellingen. Ook let je op de Arbowetgeving. Als er iets misgaat, dan trek je aan de bel. En niet onbelangrijk, jij bewaakt het budget, het is tenslotte niet gratis.

Daarnaast heb je verstand van grond en grondstoffen, milieu en wet- en regelgeving. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de markt en weet je ook hoe je jouw omgeving hiervoor kunt enthousiasmeren. Het betreft een fulltime functie en je voert jouw werkzaamheden grotendeels uit op onze projectlocaties. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland.

Dit verwachten wij van jou

Jij bent onze rots in de branding. Je houdt van afwisseling en weet het hoofd koel te houden wanneer de werkdruk stijgt. Je houdt van structuur, maar je slaat niet door: je kan anderen goed meenemen in de planning en enthousiast maken. Ook houd je het hoofd koel als er plotseling iets verandert. Je houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken en met je team schouder aan schouder te werken. Kortom, jij houdt wel van een uitdaging! Verder:

  • Heb je HBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een afgeronde opleiding (civiele) techniek
  • Heb je bij voorkeur minimaal 5 jaar werkervaring in de rol van werkvoorbereider
  • Ben je goed op de hoogte van de verschillende contractvormen
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ben je enthousiast, maar twijfel je of je voldoet aan het profiel? Aarzel dan niet om toch je cv op te sturen. Wij vinden je werkervaring belangrijker dan je opleidingsrichting!

Dit mag jij van ons verwachten

Je komt terecht in een plezierige en resultaatgerichte werkomgeving waarin je de regisseur bent van jouw eigen ontwikkeling. Bij GBN vinden we aandacht geven belangrijk, zowel beroepsmatig als persoonlijk, want alles wat je aandacht geeft groeit!

Daarnaast bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Kop koffie?

Ben je nieuwsgierig naar de functie van projectcoördinator en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Vanjuska Visser, corporate recruiter. Haar telefoonnummer is 06 43 83 82 75. Vanjuska is elke werkdag tot 21:00 uur bereikbaar. Ook kun je haar je vragen mailen vanjuska.visser@strukton.com of Whatsappen.

Reageren
Wil je direct reageren? Dan zien we jouw CV met motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar Vanjuska via vanjuska.visser@strukton.com o.v.v. vacature projectcoördinator. Of gebruik de solliciteerknop onder aan deze vacature.

Dit zijn wij

Werken bij GBN betekent werken in een gedreven, enthousiast en ambitieus team. Het is een dynamisch bedrijf waar geen dag is hetzelfde, snel kunnen schakelen is een must. Je collega’s hebben de hands on mentaliteit, zijn flexibel, proactief en deskundige mensen. Pas jij hier tussen? Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. We ontzorgen met volledig ketenbeheer bij inname van grond en reststoffen én de levering van grond(producten) en bouwstoffen in heel Nederland. Wij beschikken over unieke expertise op het gebied van asbest- en bodemsanering en we zijn producent van secundaire grond- en bouwstoffen.
Circulariteit  en duurzaamheid zijn onlosmakelijk met GBN verbonden. GBN bouwt mee aan een toekomst zonder gebruik van primaire grondstoffen. Materialen worden geen afval meer, maar worden ingezet als nieuwe grondstof. Eén voor één afvalstromen circulair maken is onze missie! Slimme, creatieve en innovatieve oplossingen, dat is GBN!
Wil je meer weten over onze innovatieve activiteiten en prachtige projecten? Ga dan nu naar www.GBN.nl.

Acquisitie

Wij houden van een open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.