Ketenregisseur

ketens met kansen

Ons dienstverleningsproces is opgebouwd uit verschillende schakels, die samen een keten vormen. Door de keten zo klein en intensief mogelijk te maken, worden bouwprojecten nog efficiënter en duurzamer.

Ketenregisseur

Om optimale aansluiting te garanderen binnen de keten, voeren we de complete ketenregie van uw proces. Voor ieder werk, op ieder niveau, zoeken we naar slimme en vooral ook betrouwbare oplossingen. Vanuit onze diensten worden alle procesonderdelen deskundig begeleid en uitgevoerd. De keten is zo sterk als de zwakste schakel. Wij hebben ze allemaal in het vizier.

Om het proces goed in te richten en u volledig te ondersteunen, is het van belang dat we al in een vroeg stadium bij u aan tafel zitten.

Ketens sluiten

Het sluiten van ketens levert waarde op, die weer ten goede komt aan het bouwproces. Door restproducten opnieuw als waardevolle grondstoffen in te zetten, wordt door ons in sommige gevallen zelfs al kostenneutraal gewerkt.

Circulair bouwen

 
Circulaire economie is een methode die helpt de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren en de vernietiging van waarde te minimaliseren. In een lineaire economie worden grondstoffen omgezet in producten, die na verbruik vernietigd worden als waardeloze afvalstof.

Bij de circulaire economie wordt er al vanaf de ontwerp- en planningsfase rekening mee gehouden dat de gebruikte grondstoffen later opnieuw verwerkt moeten kunnen worden. Omdat er zo minder nieuwe grondstoffen nodig zijn en de hoeveelheid afval wordt beperkt, zorgt de circulaire economie voor minder gebruik van primaire grondstoffen, vervuiling van het milieu en een lager energiegebruik.