TOP

Roosendaal

Samen met Gemeente Roosendaal heeft GBN op bedrijventerrein Majoppeveld ‘TOP Roosendaal’ opgericht. De TOP is in beginsel opgezet om stagnatie te voorkomen bij diverse bouwactiviteiten in de gemeente door een (acute) uitwijkplaats te bieden voor de tijdelijke opslag van grond. Anderzijds biedt de TOP ruimte om de verschillende grondkwaliteiten te sorteren waardoor het hergebruik van grond kan worden geoptimaliseerd.

Besluit Bodemkwaliteit

Op TOP Roosendaal kan zowel schone als licht verontreinigde grond worden ontvangen. Op TOP Roosendaal worden alle ingenomen partijen grond en bouwstoffen gesorteerd naar kwaliteit, opnieuw gekeurd en vervolgens voorzien van een erkende kwaliteitsverklaring onder het Besluit Bodemkwaliteit.

Aanbieden/afnemen van grond

Als klant kunt u ook van onze faciliteiten profiteren. Naast het aanbieden van verschillende kwaliteiten grond, kan er vanaf TOP Roosendaal ook gecertificeerde grond en bouwstoffen zoals zand, aanvulgrond en teelaarde worden betrokken. Indien acceptatie of levering mogelijk is, wordt er een contract opgesteld waarin de voorwaarden voor acceptatie of levering zijn opgenomen.

“Door onze ketenaanpak benutten we alle kansen om materiaalstromen optimaal te verwaarden en kosten binnen uw project te besparen.”

 

Projecten en locaties

Amsterdam

Aan de slag met slappe en natte bovengrond

Lees meer

Roosendaal

Volledig hergebruik van spoor-ballast en grind

Lees meer

Maastricht

Bouw tunnel A2 dwars door Maastricht…

Lees meer

Weert

Op- en overslag; primaire & secundaire bouwstoffen…

Lees meer