TOP Roosendaal

Roosendaal

Tijdelijke opslag van grond en bouwstoffen. Wij accepteren grond klasse AW2000, klasse wonen en/of klasse Industrie (geschikt voor GBT).

Samen met Gemeente Roosendaal heeft GBN โ€˜TOP Roosendaalโ€™ opgericht. De TOP is in beginsel opgezet om stagnatie te voorkomen bij diverse bouwactiviteiten in de gemeente door een (acute) uitwijkplaats te bieden voor de tijdelijke opslag van grond. Anderzijds biedt de TOP ruimte om de verschillende grondkwaliteiten te sorteren waardoor het hergebruik van grond kan worden geoptimaliseerd.

Op TOP Roosendaal kan zowel schone als licht verontreinigde grond worden ontvangen. Op TOP Roosendaal worden alle ingenomen partijen grond en bouwstoffen gesorteerd naar kwaliteit, opnieuw gekeurd en vervolgens voorzien van een erkende kwaliteitsverklaring onder het Besluit Bodemkwaliteit.

Als klant kunt u ook van onze faciliteiten profiteren. Naast het aanbieden van verschillende kwaliteiten grond, kan er vanaf TOP Roosendaal ook gecertificeerde grond en bouwstoffen zoals zand, aanvulgrond en teelaarde worden geleverd. Indien acceptatie of levering mogelijk is, wordt er een contract opgesteld waarin de voorwaarden voor acceptatie of levering zijn opgenomen.

ย 

Voor meer informatie en tarieven kunt u contact opnemen met Wesley Willemse (06 51 31 43 17).

Bosstraat
Roosendaal

Route berekenen