TOP Duivendrecht

Amsterdam

Tijdelijke opslag van grond en bouwstoffen. Wij accepteren grond klasse AW2000, klasse wonen en/of klasse Industrie (geschikt voor GBT).

De toekomstige situatie rondom het NS-station ‘Duivendrecht’ wordt ingericht met kantoren en/of woningen. Het gebied is eigendom van de Nederlandse Spoorwegen waarbij NS Stations het gebied zal gaan ontwikkelen. GBN heeft in de eerste fase het gebied bouwgeschikt gemaakt. Het gebied is opgehoogd met herbruikbare grondstromen, hiermee is een stabiele ondergrond in een voornamelijk uit een dik veenpakket bestaande omgeving gerealiseerd. Momenteel is op deze locatie Tijdelijk Opslag Plaats (TOP) Duivendrecht gevestigd.

Top Duivendrecht heeft een opslagruimte van circa zes hectare. De locatie is vergund voor de tijdelijk opslag van grond en bouwstoffen. Wij accepteren grond klasse AW200, klasse Wonen en/of klasse Industrie (geschikt voor GBT). GBN is erkend en gecertificeerd conform de BRL 9335-1. Onze locatie is bij uitstek geschikt indien het niet mogelijk is de partij te kwalificeren (conform het Besluit Bodemkwaliteit (BbK)) op de locatie van herkomst en/of met spoed afzet gevonden moet worden.

Uw voordeel: tijdsbesparing door de directe afzetmogelijkheid alsmede lagere onderzoekskosten (geen keuring op uw project noodzakelijk). Top Duivendrecht biedt ruimte om verschillende grondkwaliteiten te sorteren, en hergebruik van grond te optimaliseren. Ook leveren wij vanuit deze locatie zand en grond voor de realisatie van uw projecten.

Voor meer informatie en tarieven kunt u contact opnemen met Peter Huijben (06 21 23 77 84).

 

 

 

Stationsweg ong
Duivendrecht

Route berekenen