Junior adviseur

Utrecht

GBN Advies groeit! Groei jij met ons mee? 

 

Over GBN

GBN heeft als missie Earth Overshoot Day uit te bannen. Earth Overshoot Day staat voor de dag in het jaar dat we als mensheid alle resources hebben opgebruikt die de aarde voor dat jaar kan produceren. Voor Nederland is deze datum in 2023 – 12 April! Earth Overshoot Day uitbannen doet GBN door te werken aan de transitie naar een Circulaire Economie. Hierbij leggen we de focus op het sluiten van ketens, door bijvoorbeeld materialen uit de bouw opnieuw te gebruiken of door zelf technologie te ontwikkelen om restromen opnieuw in te zetten. Dat doen we zelf: hands on en ondernemend. En we helpen ook andere organisaties bij het realiseren van deze transitie. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in dit snelgroeiende impactbedrijf?

Wat ga je doen bij ons?

GBN Advies biedt helpt overheden en bedrijven met circulair bouwen, producthergebruik en recycling. Als lid van het GBN Advies team werk je samen met klanten om hen te begeleiden in hun transitie naar een circulaire economie, bedrijfsvoering en/of productie. Voorbeelden van projecten zijn onder andere het realiseren van één-op-één hergebruik van betonnen liggers voor een circulaire viaduct, of het opzetten van een samenwerkingsverband tussen een gemeente en bedrijven om regionaal bouwmaterialen hoogwaardig opnieuw in te zetten.

Een voorbeeld van je takenpakket:

 • Uitvoeren van materiaalanalyses voor demontageprojecten om circulaire inzet te stimuleren
 • In kaart brengen van de (beoogde en behaalde) impact van activiteiten in bijvoorbeeld CO2 besparing
 • Meedenken in bouw- en infraplannen op het vlak van duurzaamheid (zowel in de ontwerp- als uitvoeringsfase)
 • Begeleiden en ondersteunen van workshops bij klanten, gericht op kennisontwikkeling
 • Onderzoek naar hoogwaardige toepassing van bijv. gerecycled beton met diverse internationale partners
 • Projectmanagement van projecten met verschillende organisaties

Wie zoeken wij?

Wij zoeken slimme, pragmatische mensen die impact willen maken in het realiseren van een circulaire economie. Voor deze functie zoeken we iemand met de volgende eigenschappen:

 • Afgestudeerd op HBO of universitair niveau met een studie in de richting van circulariteit en duurzaamheid, civiele techniek, bouwkunde of vergelijkbaar
 • Gestructureerd en communicatief vaardig zowel mondeling als op schrift
 • Flexibel ingesteld en bereid om een aantal dagen per week bij de klant te werken
 • De vaardigheid om complexe materie om te zetten in een heldere boodschap

Mocht je je niet herkennen in een aantal van de bovenstaande eigenschappen maar toch denken dat je een goede fit bent, omdat je de motivatie hebt om te werken aan impact in de circulaire economie? Solliciteer dan alsnog!

Wat bieden wij?

GBN biedt een plezierige en resultaatgerichte werkomgeving op ons hoofdkantoor in Utrecht. We besteden bij GBN Groep aandacht aan jouw beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we actief ondersteuning in je eigen ontwikkeling en jouw rol in het team. Ook zijn er kansen om deel te nemen aan diverse ontwikkelprogramma’s en trainingen. Verder bieden wij:

 • Marktconform salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes plus een pensioenregeling met werkgeversbijdrage
 • De kans om jezelf te ontwikkelen in een team bestaande uit zowel jonge als ervaren collega’s en samen te werken aan de realisatie van een Circulaire Economie
 • Brede ontwikkeling zowel on-the-job als via interne en externe trainingen om door te groeien in de organisatie
 • Een collectieve ziektekostenverzekering en korting op diverse verzekeringen en sportabonnementen.

Wil je meer informatie neem dan contact op met Martijn in ’t Veld (06-21220812) of Harry Hofman (06-29398974). Om te solliciteren stuur je je CV en motivatiebrief (richtlijn: 1 A4) naar h.hofman@gbn.nl