Grondbank

heeft bijzondere expertise ontwikkeld

Gebiedsontwikkeling en bouw- en infraprojecten kenmerken zich door frequente aan- en afvoer van grond, bouw- en afvalstromen. Uiteenlopende processen en een diversiteit aan betrokkenen dienen op elkaar te worden afgestemd. Strakke regie en goede communicatie zijn hierbij essentieel om de efficiency en voortgang van het project te bewaken.

GBN neemt deze regie en communicatie uit handen. Zorgt voor de kwaliteitsborging (onderzoeken, keuringen, certificering), administratie en meldingen. Daarnaast verzorgen we de logistiek (aan- en afvoer) van grond, materiaalstromen en/of secundaire grondstoffen. Uiteraard zorgen we voor een transparante werkwijze en verantwoording.

In de loop der jaren heeft GBN een bijzondere expertise ontwikkeld op het gebied van:

  • grond, bouw- en afvalstoffen
  • alternatieve bouwstoffen
  • milieu wet- en regelgeving
  • kennis van de grondstoffenmarkt
  • bewerkings- en verwerkingstechnieken

Op basis van onze expertise en ons netwerk bieden we creatieve oplossingen, gericht op het efficiënter realiseren van uw project. Daarnaast garanderen we een maximaal hergebruik van materialen en een inkoopbesparing bij aan- en afvoer van grond- en bouwstoffen.

Onze vaste waarden.

icon_total_careMinimaliseren van transport

icon_total_careVeilig en gecertificeerd

icon_total_careTeamspirit

Bekijk alle waarden

GBN altijd dichtbij

GBN werkt vanuit een groot aantal projecten, depot- en verwerkingslocaties in Nederland. Er is dus altijd een GBN-locatie in de buurt. Handig, snel en zo besparen we op transportkosten.

Bekijk de locaties