Afvalmanagement

Een logisch verlengstuk van onze dienstverlening

Vrijwel iedere afvalstof ontstaat vanuit een productieproces. Of het nu gaat om een stuk resthout, papier of foutief vervaardigde producten. In een circulaire economie beschouwen we deze reststoffen als verspilling. Door grondstof- en afvalstromen in kaart te brengen en daarop ook uw (productie)processen af te stemmen, creëren we kansen en concepten om deze reststromen te reduceren en verwaarden. Wie wil dat nu niet?

De ketenbenadering bij al onze activiteiten is sterk gericht op de verwaarding van materialen en reststoffen. Afvalmanagement is dan ook een logisch verlengstuk van onze dienstverlening. Het past in onze missie om het gebruik van primaire grondstoffen zo veel mogelijk te helpen beperken. Of deze een tweede leven te geven als secundaire grondstof.

GBN voert het afvalmanagement uit voor uiteenlopende bedrijven. We gaan daarbij op zoek naar de juiste balans tussen kosten, milieu en invloed op uw organisatie. Zo dragen we actief bij aan het behalen van uw duurzaamheidsambities en kostenprestaties.

U krijgt standaard inzicht in uw actuele afvalkosten, recycling percentages, realisatie van doelstellingen en trends. Een perfecte basis voor uw rapportages en compliancy-vereisten.

Onze vaste waarden.

icon_total_careTotal care op maat

icon_total_careGeïntegreerde ketenoplossing

Bekijk alle waarden