Coördinator locaties en materiaalstromen

Wij maken je het graag moeilijk

Kan niet bestaat niet. Bij GBN zijn we eigenwijs genoeg om grenzen ter discussie te stellen. Om steeds de uitdaging te zoeken en onze opdrachtgevers met onze vindingrijkheid te verrassen.Voor de regio zuid-west Nederland zoeken wij een proces- en klantgerichte

Coördinator locaties en materiaalstromen

Dit ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van de locaties van GBN in de regio zuid-west en voor alle activiteiten bij de toepassing van materialen. Dit betekent onder meer dat op de locaties in de regio de bedrijfsmiddelen, waaronder de terreinen en de machines, efficiënt worden ingezet.Bij het transport en de toepassing van de materialen zorg je ervoor dat de benodigde documenten beschikbaar zijn en dat je controle uitvoert op het gehele proces. Hierbij let je goed op of er nog kansen zijn op nieuwe werkzaamheden. In deze functie ben je dus vaak buiten te vinden maar de afhandeling van de administratieve zaken doe je natuurlijk lekker op kantoor.

Je hoort bij deze regio

Je maakt onderdeel van het team van de regio zuid-west, bestaande uit een projectleider en een medewerker binnendienst. Op de verschillende locaties van GBN in de regio zijn lokale beheerders werkzaam. De regio omvat globaal het midden en westen van Noord-Brabant en Zeeland.Je zult ook betrokken zijn bij de overbrenging van materialen uit België naar Nederland of omgekeerd.

Wij verwachten van jou

Om succesvol en met plezier deze functie te kunnen uitoefenen dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte drive. Je werkt nauwkeurig en vindt werken volgens normen en procedures belangrijk. Daarnaast ben je collegiaal en beschik je over een MBO opleiding of aantoonbare ervaring op MBO niveau en bij voorkeur georiënteerd op milieu of grondwerk en met enige kennis van de branche waarin GBN acteert. Verder heb je een VCA diploma op zak en kun je goed overweg met ICT middelen en het Office softwarepakket.

Jij mag van ons verwachten

Een plezierige en resultaatgerichte werkomgeving, waarin je regisseur van je eigen ontwikkeling mag zijn. Je maakt onderdeel uit van een organisatie waar aandacht is voor de mens. Wij willen graag je talenten verder ontwikkelen en nog onbekende talenten ontdekken. Dit doen wij door aandacht te besteden aan jouw beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed en marktconform.

Meer weten?

Heeft bovenstaande je interesse gewekt, maar wil je nog meer informatie over de functie of de regio, dan kun je contact opnemen met Hans van der Stelt, directeur GBN. Zijn telefoonnummer is +31 (0)6 1263 3662 en hij is tijdens kantooruren bereikbaar.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we jouw CV met motivatiebrief voor 10 november tegemoet. Je kunt deze mailen naar HRM-Civiel@strukton.com, o.v.v. vacature medewerker zuid-west of gebruik de solliciteer knop onderaan deze vacature.