Commercieel medewerker binnendienst

Utrecht

Wij maken je het graag moeilijk

Kan niet bestaat niet. Bij GBN zijn we eigenwijs genoeg om grenzen ter discussie te stellen. Om steeds de uitdaging te zoeken en onze opdrachtgevers met onze vindingrijkheid te verrassen.

Ter  versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste klantgerichte medewerker commerciële binnendienst.

Dit ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de operationele afhandeling van offertes, meldingen, kwaliteit gegevens en soms zelf de financiën. Voor klanten ben je telefonisch een aanspreekpunt. De functie kent zeer afwisselende werkzaamheden.

Wij verwachten van jou

Om succesvol en met plezier deze functie te kunnen uitoefenen dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en klantgerichte drive. Je werkt nauwkeurigheid en vindt werken volgens normen en procedures waardevol. Daarnaast ben je collegiaal en klantgericht en beschik je over een HBO opleiding (milieukunde, bedrijfskunde of civiel) bij voorkeur heb je  affiniteit met grond- en bouwstoffen wil je bijdragen aan een circulaire economie. Een ambitieuze leergierige starter kan zich deze kennis natuurlijk ook snel eigen maken en dus kun je ook als starter op de arbeidsmarkt solliciteren naar deze leuke baan.

Jij mag van ons verwachten

Een plezierige en resultaatgericht werkomgeving, waarin je regisseur van je eigen ontwikkeling mag zijn. Je maakt onderdeel uit van een organisatie waar aandacht is voor jou als persoon. We besteden als GBN aan jouw beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed en marktconform.

Dit is GBN

Werken bij GBN betekent werken in een gedreven, enthousiast en ambitieus team.

Het is een dynamische bedrijf waar geen dag is hetzelfde, snel kunnen schakelen is een must. Je collega’s hebben de hands on mentaliteit, zijn flexibel, pro actief en deskundige mensen. Pas jij hier tussen? Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. We ontzorgen met volledig ketenbeheer bij inname van grond en reststoffen én de levering van grond(producten) en bouwstoffen in heel Nederland. Wij beschikken over unieke expertise op het gebied van asbest- en bodemsanering en we zijn producent van secundaire grond- en bouwstoffen.
Circulariteit  en duurzaamheid zijn onlosmakelijk met GBN verbonden. Met circulair slopen bouwt GBN mee aan een toekomst zonder gebruik van primaire grondstoffen. Materialen worden geen afval meer, maar worden ingezet als nieuwe grondstof. Slimme, creatieve en innovatieve oplossingen, dat is GBN!
Wil je meer weten over onze innovatieve activiteiten en prachtige projecten? Ga dan nu naar www.GBN.nl.

Kop koffie?

Ben je nieuwsgierig naar de functie van commercieel medewerker binnendienst en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Martin Jorritsma, Manager grond en grondstromen. Zijn telefoonnummer is 06 51 95 00 43 . Ook kun je je vragen mailen naar m.jorritsma@gbn.nl

Reageren
Wil je direct reageren? Dan zien we jouw CV met motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar Martin via m.jorritsma@gbn.nl o.v.v. vacature commercieel medewerker binnendienst.