Commercieel Medewerker binnendienst

 

Wij maken je het graag moeilijk

Kan niet bestaat niet. Bij GBN zijn we eigenwijs genoeg om grenzen ter discussie te stellen. Om steeds de uitdaging te zoeken en onze opdrachtgevers met onze vindingrijkheid te verrassen.Ter ondersteuning van ons projectleiders zoeken wij een enthousiaste klantgerichte:

Commercieel Medewerker binnendienst

(Utrecht)

Dit ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de operationele afhandeling van offertes, meldingen, kwaliteit gegevens en soms zelf de financi├źn. Voor klanten ben je telefonisch een aanspreekpunt. De functie kent zeer afwisselende werkzaamheden.

Dit is GBN

GBN Groep is een multidisciplinaire organisatie gericht op het sluiten van de keten in grond-, bouw- en afvalstoffen. Door de grote flexibiliteit en het innovatief vermogen zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd merk en toonaangevende speler Alle producten en diensten vertalen wij naar integrale en onderscheidende oplossingen voor onze relaties. Vanuit eigen project- en verwerkingslocaties leveren we hoogwaardige en innovatieve producten. In al deze activiteiten komt onze visie samen, waarin wij materialen beschouwen als grondstof van en voor de toekomst! Meer informatie over onze organisatie en deze vacature kun je vinden op www.GBN.NL.

Wij verwachten van jou

Om succesvol en met plezier deze functie te kunnen uitoefenen dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en klantgerichte drive. Je werkt nauwkeurigheid en vindt werken volgens normen en procedures waardevol. Daarnaast ben je collegiaal en klantgericht en beschik je over een HBO opleiding (milieukunde, bedrijfskunde of civiel) bij voorkeur heb je affiniteit met grond- en bouwstoffen wil je bijdragen aan een circulaire economie. Een ambitieuze leergierige starter kan zich deze kennis natuurlijk ook snel eigen maken en dus kun je ook als starter op de arbeidsmarkt solliciteren naar deze leuke baan.

Jij mag van ons verwachten

Een plezierige en resultaatgericht werkomgeving, waarin je regisseur van je eigen ontwikkeling mag zijn. Je maakt onderdeel uit van een organisatie waar aandacht is voor jou als persoon. We besteden als GBN aan jouw beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed en marktconform.

Meer weten?

Heeft bovenstaande je interesse gewekt, maar wil je nog meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Martin Jorritsma. Zijn telefoonnummer is (06) 51 95 00 43 en hij is tijdens kantooruren bereikbaar.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we jouw CV met motivatiebrief graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar HRM-Civiel@strukton.com, o.v.v. vacature medewerker binnendienst GBN