Business Controller

Utrecht

Kan niet bestaat niet. Linksom of rechtsom, dat maakt voor jou niet uit.

Bij GBN zijn we eigenwijs genoeg om grenzen ter discussie te stellen. Om steeds de uitdaging te zoeken en onze opdrachtgevers met onze vindingrijkheid te verrassen.

Ter ondersteuning van ons Finance team zij wij op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte en hands-on Business Controller.

Onder het mom van “work hard, play hard” weten we het beste in elkaar naar boven te halen en is er ook zeker tijd en ruimte voor gezelligheid. Als team beschikken we over enorme kennis en ervaring. Dat willen we inzetten om niet alleen ‘de dingen goed te doen’, maar samen vooral ‘de goede dingen’ te doen. Voor onze opdrachtgevers, onze planeet en onze mensen. We houden van aanpakken en nieuwe wegen ontdekken. Met als resultaat; één voor één afvalstromen circulair maken. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Dit ga je doen

Eén ding is zeker, als je van afwisseling houdt, dan zit je goed als Business Controller bij GBN Groep. Als Business Controller verbind je de business en financiële ontwikkelingen met elkaar en zoek je continue naar optimalisering. Jij bent breed inzetbaar binnen controlling, waarbij de nadruk zal liggen op business control. Daarom dien je naast jouw capaciteiten om data inzichtelijk te maken ook een goede basis te hebben op het gebied van accounting en financiële administratie. Zo weet je niet alleen de vertaalslag van financiën naar de business te maken, maar weet je ook hoe de cijfers tot stand komen.

Je stuurt op de voortgang van strategische doelstellingen en adviseert en begeleidt managers en projectleiders bij de optimalisatie van projectmanagement en procesbeteringen. Je houdt je onder andere bezig met het opstellen van financiële rapportages en het uitvoeren van passende analyses. Daarnaast ondersteun je bij het opstellen en bewaken van (project)begrotingen. Jij bent hèt aanspreekpunt binnen onze organisatie als het gaat om financiële vraagstukken.

Dit verwachten wij van jou

Je bent een teamplayer en rots in de branding met sterke communicatieve vaardigheden en hands-on mentaliteit. Je beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht en bent resultaat- en klantgericht. Een integere werkhouding is voor jou vanzelfsprekend en je blijft altijd naar het grote geheel kijken, ook als je inzoomt op de getallen. Je ziet de verschillende processen in de organisatie en brengt deze met elkaar in verbinding en zorgt dat ze elkaar versterken. Je kan anderen goed meenemen in de planning en enthousiast maken. Ook houd je het hoofd koel als er plotseling iets verandert. Je houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken en met het team schouder aan schouder te werken. Je ziet de verschillende processen in de organisatie en brengt deze met elkaar in verbinding en zorgt dat ze elkaar versterken. Tevens bewaak en verbeter je de AO/IC van GBN. Kortom, jij houdt wel van een uitdaging! Verder:

  • Heb je HBO +/ WO werk- en denkniveau met een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO niveau
  • Heb je kennis van Navision en PowerBI? Dat is absoluut een pre

Dit mag jij van ons verwachten

Je komt terecht in een plezierige en resultaatgerichte werkomgeving waarin je de regisseur bent van jouw eigen ontwikkeling. Bij GBN vinden we aandacht geven belangrijk, zowel beroepsmatig als persoonlijk, want alles wat je aandacht geeft groeit!

Daarnaast bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Kop koffie?

Ben je nieuwsgierig naar de functie van Business Controller en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Martin Jorritsma, Bedrijfsleider GBN Groep. Hij is bereikbaar via 06-51 95 00 43 of m.jorritsma@gbn.nl. Ook kan je hem bereiken via zijn secretaresse: 06 29 37 62 94 of c.hendriks@gbn.nl

Reageren

Wil je direct reageren? Dan zien we jouw CV met motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar Martin via m.jorritsma@gbn.nl o.v.v. vacature Business Controller.

Dit zijn wij

Werken bij GBN betekent werken in een gedreven, enthousiast en ambitieus team. Het is een dynamisch bedrijf waar geen dag is hetzelfde, snel kunnen schakelen is een must. Je collega’s hebben de hands on mentaliteit, zijn flexibel, proactief en deskundige mensen. Pas jij hier tussen? Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten.
Circulariteit en duurzaamheid zijn onlosmakelijk met GBN verbonden. GBN bouwt mee aan een toekomst zonder gebruik van primaire grondstoffen. Materialen worden geen afval meer, maar worden ingezet als nieuwe grondstof. Eén voor één afvalstromen circulair maken is onze missie! Slimme, creatieve en innovatieve oplossingen, dat is GBN!
Wil je meer weten over onze innovatieve activiteiten en prachtige projecten? Ga dan nu naar www.GBN.nl.

Acquisitie

Wij houden van een open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

 

Solliciteer

Heeft u interesse in de functie van Business Controller bij GBN Groep?
Reageer dan nu!

Contact