Administratief medewerker

Ben jij fan van getallen? Wil je deel uitmaken van een energiek team in een groeiend bedrijf? En zoek je een functie op een financiële administratie? Dan komen wij graag in contact met jou!

Administratief medewerker

(Utrecht)

Dit ga je doen

Als administratief medewerker ondersteun je het hoofd van de administratie bij het volledige administratieve proces door het uitvoeren van financieel administratieve werkzaamheden. Je verzorgt onder andere het debiteuren- en crediteurenbeheer en de urenadministratie.

Dit is GBN

GBN Groep is een multidisciplinaire organisatie gericht op het sluiten van de keten in grond-, bouw- en afvalstoffen. Door de grote flexibiliteit en het innovatief vermogen zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd merk en toonaangevende speler Alle producten en diensten vertalen wij naar integrale en onderscheidende oplossingen voor onze relaties. Vanuit eigen project- en verwerkingslocaties leveren we hoogwaardige en innovatieve producten. In al deze activiteiten komt onze visie samen, waarin wij materialen beschouwen als grondstof van en voor de toekomst! Meer informatie over onze organisatie en deze vacature kun je vinden op www.GBN.NL.

Dit is jouw afdeling

De afdeling financiële administratie bestaat uit het hoofd van de administratie, een administratief medewerkster en jijzelf. Je werkt nauw samen met alle collega’s binnen de organisatie. GBN Groep B.V. is een groeiende organisatie, met een jong, dynamisch en enthousiast team. Het kantoor is gevestigd in Utrecht (Lage Weide).

Wij verwachten van jou

Om in deze functie succesvol te zijn, beschik je over een MBO werk- en denkniveau. Je bent accuraat, hebt een goed cijfermatig inzicht, je bent integer en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en ben je gewend aan een informele werksfeer. Daarnaast hebt je enige jaren ervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur met Navision of een gelijkwaardig administratief softwarepakket.

Jij mag van ons verwachten

De functie van administratief medewerker bij GBN Groep B.V. is een afwisselende functie in een leuk team. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week (32 uur is in goed overleg ook mogelijk) . Binnen GBN Groep B.V. hebben we aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden marktconform.
Je kunt starten wanneer je beschikbaar bent want we zitten echt op jou te wachten.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met René de Groot, hij is verantwoordelijk voor onze financiële administratie en met hem werk je nauw samen.Zijn telefoonnummer is 06-29413184 en hij is tijdens kantooruren bereikbaar.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we jouw CV met motivatiebrief graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar HRM-Civiel@strukton.com, o.v.v. vacature administratief medewerker GBN