Projectleider

Utrecht

Heb jij affiniteit met circulariteit en heb jij ervaring met de handel in grond en grondstoffen? En vind jij het leuk om het gehele proces van inkoop, verwerking en verkoop onder je hoede te nemen?  Als projectleider ben je verantwoordelijk voor je eigen “winkeltje” waarbij je enkele locaties is jouw rayon aanstuurt en waar je samen met een team van enthousiaste collega’s verantwoordelijk bent voor de commerciële doelstellingen binnen en het verder uitbouwen van jouw rayon.

Als team beschikken we over enorme kennis en ervaring. Dat willen we inzetten om niet alleen ‘de dingen goed te doen’, maar samen vooral ‘de goede dingen’ te doen. Voor onze opdrachtgever, onze planeet en onze mensen. We houden van aanpakken en nieuwe wegen ontdekken. Met als resultaat: steeds opnieuw mooie projecten realiseren. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Dit ga je doen

Als projectleider bij GBN ga je handelen in grond- en grondstoffen waarbij je verantwoordelijk bent voor zowel de uitvoering als de werving van onze projecten. Jij draagt zorg voor de volledige organisatie, de projectbewaking, de financiën en de communicatie van onze projecten in de regio Noord-Holland. Jij bent degene die de touwtjes in handen heeft en houdt. Daarnaast ga je ook onze locaties in jouw rayon aansturen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de commerciële resultaten waarbij jij het gezicht naar buiten bent. Het ondernemerschap zit jou dan ook in het bloed en jij weet als geen ander hoe je moet netwerken. Natuurlijk is er een bestaand netwerk aanwezig, maar er zullen ook nieuwe relaties aangeboord moeten worden. Kortom, een uitdagende functie in een dynamische omgeving waarmee je daadwerkelijk een bijdrage levert aan een circulaire economie!

Dit verwachten wij van jou

Van nature ben je sociaal, communicatief sterk en onderhoud je gemakkelijk zowel externe als interne relaties. Ondernemerschap en resultaatgerichtheid zijn key in deze functie. Vanuit jouw pragmatische en flexibele instelling ben je gefocust op het eindresultaat. Je bent een zelfstarter en proactief in het uitvoeren van je werk. Verder:

  • Heb je HBO/HBO+ werk- en denkniveau
  • Heb je kennis van grond- en grondstoffen
  • Heb je affiniteit met circulariteit en duurzaamheid
  • Ben je fulltime beschikbaar
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B

Dit mag jij van ons verwachten

Je komt terecht in een plezierige en resultaatgerichte werkomgeving waarin je de regisseur bent van jouw eigen ontwikkeling. Bij GBN vinden we aandacht geven belangrijk, zowel beroepsmatig als persoonlijk, want alles wat je aandacht geeft groeit!

Daarnaast bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Kop koffie?

Ben je nieuwsgierig naar de functie van projectleider en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Martin Jorritsma, Manager grond en grondstromen. Zijn telefoonnummer is 06 51 95 00 43 . Ook kun je je vragen mailen naar m.jorritsma@gbn.nl

Reageren

Wil je direct reageren? Dan zien we jouw CV met motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar Martin via m.jorritsma@gbn.nl o.v.v. vacature projectleider.

Dit zijn wij

Werken bij GBN betekent werken in een gedreven, enthousiast en ambitieus team. Het is een dynamisch bedrijf waar geen dag is hetzelfde, snel kunnen schakelen is een must. Je collega’s hebben de hands on mentaliteit, zijn flexibel, proactief en deskundige mensen. Pas jij hier tussen? Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. We ontzorgen met volledig ketenbeheer bij inname van grond en reststoffen én de levering van grond(producten) en bouwstoffen in heel Nederland. Wij beschikken over unieke expertise op het gebied van asbest- en bodemsanering en we zijn producent van secundaire grond- en bouwstoffen.
Circulariteit  en duurzaamheid zijn onlosmakelijk met GBN verbonden. GBN bouwt mee aan een toekomst zonder gebruik van primaire grondstoffen. Materialen worden geen afval meer, maar worden ingezet als nieuwe grondstof. Eén voor één afvalstromen circulair maken is onze missie! Slimme, creatieve en innovatieve oplossingen, dat is GBN!
Wil je meer weten over onze innovatieve activiteiten en prachtige projecten? Ga dan nu naar www.GBN.nl.

Acquisitie

Wij houden van een open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.