GBN heeft aan de Statendamweg te Oosterhout een tijdelijke opslagplaats voor grond en bagger tot klasse industrie. Accepteert en classificeert grond op basis van milieu- hygiënische kwaliteit en doet leverantie in het kader van BRL 9335 – protocol 9335-1.

Om de regio-functie te vergroten zal aankomende maand de locatie worden leeg worden gemaakt waarna herinrichting kan plaats vinden, ook zullen weer baggerdepots worden ingericht voor inname van deze stromen.
Door de nieuwe indeling kunnen wij meerdere materiaalstromen innemen en kunnen wij meer mogelijkheden bieden voor diverse (samengestelde) grondproducten.

De grond en reststoffen worden circulair hergebruikt en GBN is de adviseur en regisseur hiervoor. Door de regionale insteek zorgt GBN voor besparing in CO2-uitstoot en transportkilometers en kosten. GBN draagt met zijn circulaire werkwijze bij aan de duurzaamheidsambitie.

Mocht u interesse hebben in de mogelijkheden dan kunt u contact opnemen met Michael Marijnissen op telefoonnummer 06 51 59 58 19.