Commercieel medewerker binnendienst – afdeling Grondbank

Wij maken je het graag moeilijk

Kan niet bestaat niet. Bij GBN zijn we eigenwijs genoeg om grenzen ter discussie te stellen. Om steeds de uitdaging te zoeken en onze opdrachtgevers met onze vindingrijkheid te verrassen.Voor de afdeling GBN Grondbank zoeken wij een procedurele en klantgerichte

Commercieel Medewerker binnendienst

(Utrecht)

Dit ga je doen

Is coördineren, plannen en klantcontact jou op het lijf geschreven? Dan zit je goed. Als commercieel medewerker binnendienst ben jij telefonisch het eerste aanspreekpunt. Je werkt samen met een projectleider om de klantenvraag tot een succes te maken! Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van inkomende aanvragen. Je voert de technische, milieu hygiënische en administratieve beheersing uit van een toepassing van grond – en bouwstoffen en/of afvalstoffen. Je denkt met de klant mee en gaat samen op zoek naar de beste oplossing. Accuraat, innovatief en commercieel: dat ben jij!

Dit wordt jouw afdeling

Je werkt binnen de afdeling binnendienst van GBN. Het is een dynamische afdeling, geen dag is hetzelfde, snel kunnen schakelen is een must. Je collega’s hebben de hands on mentaliteit, zijn flexibel, pro actief en deskundige mensen. Pas jij hier tussen?

Wij verwachten van jou

Om succesvol en met plezier deze functie te kunnen uitoefenen dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte drive. Je werkt nauwkeurig en vindt gestructureerd werken belangrijk. Daarnaast ben je collegiaal en beschik je over een HBO opleiding (milieukunde of civiel) bij voorkeur aangevuld met enige kennis van de branche, milieu- en arbeidsomstandigheden. Een ambitieuze leergierige starter kan zich deze kennis natuurlijk ook snel eigen maken en dus kun je ook als starter op de arbeidsmarkt solliciteren naar deze leuke baan.

Jij mag van ons verwachten

Een plezierige en resultaatgerichte werkomgeving, waarin je wordt uitgedaagd regisseur van je eigen ontwikkeling te zijn. Je maakt onderdeel uit van een organisatie waar aandacht is voor de mens. Wij willen de gewenste talenten verder ontwikkelen en nog onbekende talenten ontdekken. Dit doen wij door veel aandacht te besteden aan jouw beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed en marktconform.

Meer weten?

Heeft bovenstaande je interesse gewekt, en wil je nog meer informatie over de functie of de afdeling, dan kun je contact opnemen met Hans van der Stelt, directeur GBN. Zijn telefoonnummer is (06) 12 63 36 62 en hij is tijdens kantooruren bereikbaar.

Wil je meer weten over alle activiteiten van GBN ? check dan onze website www.GBN.nl

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we jouw CV met motivatiebrief voor 15 september tegemoet. Je kunt deze mailen naar HRM-Civiel@strukton.com, o.v.v. vacature commercieel medewerker binnendienst GBN.